Please Help! P0207 and P2146... Not the connectors!!! - Diesel Bombers

Go Back  Diesel Bombers > Chevy/GMC Duramax > Chevy/GMC Truck and Duramax Turbo Diesel Forum
Please Help! P0207 and P2146... Not the connectors!!! >

Please Help! P0207 and P2146... Not the connectors!!!

Chevy/GMC Truck and Duramax Turbo Diesel Forum Discussion of General Topics related to All Chevy and GMC Trucks as well as the Diesels in them

Please Help! P0207 and P2146... Not the connectors!!!

Reply

 
 
 
  #1  
Old 07-06-2017, 10:10 PM
Newbie
Thread Starter
Join Date: Jul 2017
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Please Help! P0207 and P2146... Not the connectors!!!

OK guys.... here we go... so I've got a 2005 duramax that im about ready to burn to the ground.... it keeps throwing the P2146 and P0207 codes which will shut down a whole control group and cause it to run like a dang kabota tractor... so... heres what all I have tried.

ice picked #7, nothing happened.

Checked wiring and found no problems visually.

replaced every connector, nothing happened.

Replaced the FICM, nothing happened.

bought an injector and started swapping it around to all the injectors in the circuit... still nothing.

The code is really weird sometimes it will fire up and run 30 miles before it comes back and sometimes its instantly. Every time i get a ways away and i cant get the code to delete so i can get it home i can unplug the ficm and plug it back in and the code will clear....

somebody save me from committing insurance fraud on this paper weight....
 
Reply With Quote
  #2  
Old 02-12-2018, 11:57 PM
Newbie
Join Date: Feb 2018
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Originally Posted by TeamCT View Post
OK guys.... here we go... so I've got a 2005 duramax that im about ready to burn to the ground.... it keeps throwing the P2146 and P0207 codes which will shut down a whole control group and cause it to run like a dang kabota tractor... so... heres what all I have tried.

ice picked #7, nothing happened.

Checked wiring and found no problems visually.

replaced every connector, nothing happened.

Replaced the FICM, nothing happened.

bought an injector and started swapping it around to all the injectors in the circuit... still nothing.

The code is really weird sometimes it will fire up and run 30 miles before it comes back and sometimes its instantly. Every time i get a ways away and i cant get the code to delete so i can get it home i can unplug the ficm and plug it back in and the code will clear....

somebody save me from committing insurance fraud on this paper weight....
Did you find a solution to your issue im having the same problem replaced my connectors ohmed my injectors and checked wiring visually. Lasted 3k miles with a new connector before problem arose again.
 
Reply With Quote
Reply
 
 
 


Thread Tools
Search this Thread